OPA

NOVAK OTKRIO SVE O WHATSAPP GRUPI SA FEDEREROM I NADALOM: Đokovića pitali o rivalima, a on ispričao kako se dopisuju!

Autor Mirela Ljumić Izvor mondo.rs

Lejver kup je jedinstveno takmičenje u svetu tenisa, zbog čega dobijamo i opuštenije izjava najvećih zvezda poput Novaka Đokovića, Rodžera Federera i Rafaela Nadala, koji su samo na tom turniru zapravo saigrači.

Izvor: Profimedia/Anadolu Agency/Lukas Kabon

Novak Đoković je ponovo u Londonu i igraće na prvom turniru od osvajanja Vimbldona u tom istom gradu. Radi se o Lejver kupu, koji će ove godine biti posebno izdanje, imajući u vidu da će na njemu Rodžer Federer okončati svoju profesionalnu karijeru.

Najveće zvezde svetskog tenisa se odlično provode, Novak je iskoristio priliku da "pecne" Endija Mareja tokom šetnje ulicama Londona, a glavna tema svih intervjua je i dalje Rodžer Federer.

O njemu je ponovo pričao i Novak. Nakon što ga je Švajcarac dočekao i zagrlio po dolasku u "O2 arenu", Đoković je za "Eurosport" govorio o nastupu na Lejver kupu, time što će biti saigrač sa svojim najvećim rivalima, ali je otkrio i još neke zanimljive detalje. Recimo, poput tog da ima WhatsApp grupu u kojoj se dopisuje sa Federerom i Rafaelom Nadalom.

"Sjajno je da imamo šansu da provedemo neko kvalitetno vreme van terene zajedno. Imali smo timske večere, pričali smo o tenisu, sportu, životu... Ovo obično nemamo na turu, imamo svoje timove, porodice, pa je ovo prilično jedinstveno", počeo je Đoković.

"Svi želimo da pobedimo i da se dobro pokažemo u isto vreme zbog Rodžerovog oproštaja i prilika da budem sa nekim od mojih najvećih rivala u karijeri, daje vam želju da delite lepo vreme van terena takođe. WhatsApp grupa nas drži zajedno", otkrio je Novak Đoković zanimljive detalje. Evo kako je izgledao susret Federera i Đokovića u Londonu, sada već bivših rivala: