Auuuu...

"SPAVALA SAM SA 4 ZVEZDE, BILA SAM ZAUZETA TOG VIKENDA": Hit trač američkog sporta - poznati igrači platili avanturu!

Autor Anja Radunović Izvor mondo.rs

Brijana je otkrila da je u kratkom roku imala odnose sa četiri zvezde NFL lige.

Izvor: Instagram/brebrethemermaid/printscreen

NFL sezona samo što je počela, a Amerikanci već imaju najbolji trač sezone. Posle Arijel koja je ponudila svoje usluge igračima, javnost je šokirala još jedna devojka. Brijana Akili, zvezda sa sajta za odrasle, otkrila je gostujući u jednom podkastu da je svojevremeno imala aferu sa poznatim igračima američkog fudbala. Ni manje ni više nego sa čak četvoricom njih u roku od samo nedelju dana!

Na pitanje da li je nekada imala aferu sa nekim poznatim, Brijana je prvo pomenula jednog repera sa kojim nije imala se*s zbog para jer je već bila pijana, a zatim okrenula priču na sportiste. Želela je zabavu, pa je čak četvorici NFL igrača naplatila usluge u roku od samo nedelju dana!

"NFL igrači, njih četvorica u roku od nedelju dana. Baš sam htela da se zabavim. Četvorica igrača, jedan za drugim. Bila sam veoma zauzeta tog vikenda. Svaki od njih je platio. Neću vam reći imena. Reći ću timove, Stilersi i mislim da su trojica iz Kanzasa", ispričala je Brijana. 

Podsećamo, pre nekoliko nedelja u centru pažnje američkih medija bila je još jedna glumica sa sajta za odrasle. Otkriveno je da Lana Rouds ima dete sa NBA zvezdom, a u prvi plan je kao otac isplivao Kevin Durent. Ubrzo se pojavila još jedna teorija, po kojoj zvezda Bruklina nije tata Laninog deteta.