POGLEDAJTE!

DARKO UNAKAZIO KITU! TUKAO GA PESNICOM, KRV PRŠTALA NA SVE STRANE: Pogledajte novu Stošićevu pobjedu u oktagonu! (VIDEO)

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Pogledajte kako je srpski borac Darko Stošić došao do nove pobjede u oktagonu.

Izvor: Twitter/mobozzen/Screenshot

Srpski borac Darko Stošić savladao je Mihala Kitu na KSW 74 u Poljskoj, i to tako što je domaćeg borca "patosirao" već u drugoj rundi. Stošić je već ranije jednom nokautirao Kitu i prihvatio je revanš u režiji KSW-a, a ispostavilo se da prvi trijumf nad Poljakom nije bio nikakva slučajnost, kao što je Mihal tvrdio, što je potvrdio njihov duel u subotu uveče.

Kita je na početku borbe pokušavao da "probije" dobru defanzivu Stošića, uspio je u nekoliko navrata i da udari borca, može se reći da je bio i aktivniji, međutim nakon toga je Stošić "eksplodirao" i savladao je protivnika.

Moćni srpski borac je serijom udaraca u drugoj rundi uzdrmao Kitu i veteran iz Poljske je ubrzo završio na patosu oktagona. Sudija je prekinuo borbu i tako je Stošić došao do nove pobjede u KSW-u, inače već njegove 17. u 22. MMA nastupu, čime je čak istakao i kandidaturu za borbu za pojas teške kategorije.

Što se tiče Kite, koji je već godinama u drastičnom padu forme i svi se pitaju što se nije ranije povukao, njemu je poraz od Stošića bio 15. poraz u karijeri i pitanje je koliko borbi je još pred njim.

Pogledajte!

Tagovi

MMA