GREŠKA!

US OPEN SE OGLASIO, ZBOG NOVAKA NASTAO HAOS: Hteli da ispadnu pametni, ali su brzo zažalili - PLJUŠTE PROZIVKE!

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Navijači su odmah iskoristili priliku da podsete organizatore na Novaka Đokovića.

Izvor: Youtube/Printscreen/US Open Tennis Championships

Počeo je US open, poslednji grend slem sezone, ali i dalje ne prestaje da se u tom kontekstu priča o Novaku Đokoviću. Prvog dana takmičenja je ispalo čak 10 nosilaca u pravoj "seči favorita", a tenis je bio tema i u Beloj kući.

Tamo su američku zvaničnicu "napadali" pitanjima o Đokoviću i zbog čega mu nije dozvoljen ulazak u zemlju, a sada se oglasio i US open porukom za koju su mnogi mislili da ima veze sa Srbinom.

Đokoviću nije dozvoljen ulazak u SAD jer nije vakcinisan, a samo jedna poruka organizatora poslednjeg grend slema u sezoni bila je dovoljna da se izazove "lavina" komenatara u kojima se pominje Đoković. Naime, zvanični nalog US opena postavio je sledeće pitanje na Tviteru:

"Ko još uvek ima GOAT (najboljeg svih vremena) na umu danas?", glasilo je pitanje, a to je naišlo na veliki broj komentara. Istini za volju, organizatori US opena su najverovatnije mislili na Serenu Vilijams, koja je protekle noći savladala Crnogorku Danku Kovinić na početku svog poslednjeg grend slema u karijeri. Ipak, očigledno je da su namerno izostavili ime tenisera ili teniserke, kako bi pokrenuli debatu ko je najveći svih vremena.

Ipak, Đokovićevi navijači iskoristili su poruku da velikim brojem komentara podsete organizatore da Novaku nije bilo dopušteno da uđe u zemlju, ali i da je baš on za njih najveći teniser svih vremena.

"Njega niste pustili da dođe da igra, sećate se?", "Da, mislim na njega kako ga niste pustili da igra jer nije vakcinisan", "Najveći je odsutan zbog glupih zabrana i tačka", glasili su samo neki od komentara navijača koji su podsećali US open na Đokovićevo odsustvo iz Njujorka.