OPA!

JELENA NIKAD NIJE OBJAVILA OVAKAV SNIMAK SA NOVAKOM! Sedi mu u krilu, uživaju kao turisti... Pogledajte! (VIDEO)

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Jelena Đoković je pokazala kako je izgledao odmor sa Novakom u Istanbulu.

Izvor: Instagram/jelenadjokovicndf/printscreen

Srpski teniser Novak Đoković napravio je veliku pauzu nakon osvajanja Vimbldona. Delimično jer je želeo, a delimično jer nije mogao da se takmiči na turnirima u Severnoj Americi gde je upravo počeo US Open bez njega.

Đoković je slobodno vreme iskoristio da uživa sa porodicom u Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Srbiji, a u poslednje vreme redovan je i na sportskim događajima koji su njemu od velike važnosti. Posebno je redovan na utakmicama košarkaške reprezentacije Srbije koju je bodrio i u Istanbulu, a sve je izbliza zabeležila njegova supruga Jelena.

U snimku objavljenom na Instagramu, Jelena Đoković je pokazala kako je izgledala prethodna nedelja u njihovim životima u kojima su putovali i uživali...

Ovako je to bilo!

Jelena je "palila kameru" kada god bi bila u prilici i tako je navijačima pokazala kako je Novak iskoristio slobodno vreme sa njom. Putovali su, odmarali, ponekad bili i kao obični turisti, što im je sigurno odgovaralo u moru obaveza koje inače imaju, posebno jer gde god da se pojave privlače pažnju.

Lepo je videti da su nasmejani i srećni, posebno jer su retko kada od početka Novakove karijere imali toliko "lufta" usred sezone i avgust je obično bio prošaran njegovim obavezama.

Sada se Novak Đoković vraća tenisu i učestvovaće na turniru u Izraelu, ali ostaju lepe uspomene...

Pogledajte i njihove zajedničke fotografije!