ZNATE LI KO JE?

TEŽAK 285 MILIONA EURA, A NOSI BAKINO ROZO PLETIVO: Kad se pojavio sa cvjetnom fantomkom, NIKO ga nije prepoznao! (FOTO)

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Jedan od najboljih sportista planete nastavlja da se oblači ekstravagantno. Tako je bilo i proteklog vikenda kada ga ni njegova ekipa nije prepoznala...

Izvor: Profimedia/Hasan Bratic/SIPA

Kada se britanski vozač Luis Hamilton (37) pojavio na Velikoj nagradi Formule 1 u Belgiji - teško da su i članovi njegove ekipe iz Mercedesa mogli da ga prepoznaju.

Dobro je poznato da Hamilton voli da se oblači ekstravagantno i da "provocira" autfitima koji pomjeraju sve granice, međutim pred trku u Spa-Frankošampu nadmašio je i samog sebe. Pojavio se u potpuno roze kombinaciji, ali tu postaje zanimljivo - nosio je vunu od glave do pete!

Djeluje kao da je od bake dobio "pletivo", a posebno zanimljiva bila je roze fantomka ukrašena cvjetnim simbolima, iz koje su mu virile samo oči i dio nosa.

Pogledajte kako je to izgledalo na sedmostrukom šampionu Formule 1 koji je "težak" 285 miliona eura.

Interesantna garderoba nije mu donela ipak sreću na trci Formule 1 pošto je već u prvom krugu trke u Belgiji izazvao sudar sa Fernandom Alonsom i "pokvario" bolid. Poskočio je na stazi i nastavio trku dok je Španac bjesnio u svojoj Alpini, da bi uskoro Mercedes dio signal Hamiltonu da odustane od trke zbog kvara.

U trci Velike nagrade Belgije na kraju je pobjedio Maks Ferstapen koji ove godine nema konkurenciju poput Luisa Hamiltona prethodne sezone, pa već sada Holanđanin može da se proglasi za novog-starog šampiona Formule 1.

Tagovi