Neverovatno!

SRBIN BRUTALNO PRETUKAO RUSKU MMA LEGENDU: Završio meč za 20 sekundi, a Aleksandar poludeo zbog toga! (VIDEO)

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Spektakularna borba Aleksandra Ilića "Džokera" u Rusiji, protiv čoveka koji ima preko 70 profesionalnih mečeva.

Izvor: Twitter/caposa

Srpski MMA borac Aleksandar "Džoker" Ilić ostvario je jednu od najbitnijih pobeda u karijeri pošto je pred ruskom publikom savladao legendarnog Aleksandra Šlemenka, borca sa čak 75 profesionalnih ulazaka u oktagon. Ilić je do pobede stigao nakon samo dvadesetak sekundi impresivne predstave u kojoj Rus nije stigao ni da mu zapreti.

Sve je bilo gotovo posle udarca kolenom koji je potpuno destabilizovao ruskog borca, a da potvrdi pobedu Ilić je zadao još nekoliko udaraca rukama dok je Šlemenko ležao na podu oktagona. Rus je bio toliko nemoćan da je sudija u dvadesetoj sekundi objavio kraj meča!

Usledilo je veliko slavlje Ilića i njegovih trenera, koji su očigledno dobro pripremili "Džokera" za ovaj meč. On je i ranije bio poznat kao fantastičan borac kada je u pitanju nožna tehnika, a sada je iskoristio idealan trenutak da pošalje koleno u glavu rivala, koji je omamljen počeo da se tetura po oktagonu.

Ovako je udarao srpski borac:

Legendarni ruski borac pokazao je da teško podnosi poraze jer se nakon ovog meča požalio na sudiju koji je prekinuo borbu. Po rečima Šlemenka, on je počeo da se pridiže i nije bio ni blizu predaje u trenutku kada je sudija označio da se borba neće nastaviti. Zbog toga bi, kada se ukaže prilika, Aleksandar Šlemenko voleo da dobije revanš protiv Srbina.

Pogledajte čitavu borbu Ilića i Šlemenka:

Tagovi

MMA