Atletika

IVANA SE OGLASILA – JAVILA LOŠU VEST: Usled hladne večeri sam osetila... Morala sam da ovo uradim!

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Najbolja srpska atletičarka neće moći da nastupi u troskoku na predstojećem mitingu Dijamantske lige. To je potvrdila na svom Instagram nalogu.

Izvor: RTS/Screenshot

Posle osvajanja zlata na Evropskom prvenstvu, Ivana Vuleta se oglasila i objavila da je na tom takmičenju u Nemačkoj doživela povredu zbog koje neće nastupiti na predstojećem mitingu Dijamantske lige, u troskoku.

Objavom na Instagramu, ona je otkrila šta se dogodilo. "Ovog petka sam trebala da debitujem u Dijamantskoj ligi u Lozani, u troskoku. Nažalost, usled hladne večeri na finalu Evropskog prvenstva osećala sam blago zatezanje u zadnjoj loži, te sam bila primorana da otkažem ovaj nastup. Hvala na poverenju, ali vidimo se sledeće sezone", objavila je Ivana.

U istoj objavi, ona je najavila da će 8. septembra biti prisutna na finalnom mitingu Dijamantske lige u Cirihu.

Podsetimo, Ivana je pre šest dana u Minhenu drugi put postala šampionka Evrope u skoku udalj. Skočila je 7,06 iz prvog pokušaja i to je bilo dovoljno za najsjajnije odličje Starog kontinenta. Ovako je izgledao taj njen skok:

Kada je u pitanju troskok, disciplina u kojoj se takmičila i početkom leta, Ivana je na Balkanijadi osvojila prvo mesto. "Da li da pokušam na nekom takmičenju?!", nagovestila je ona taj nastup na Instagramu, pa se ipak oprobala. Pogledajte kako je to izgledalo: