OPA!

ON MOŽE DA POMOGNE NOVAKU - JAVIO SE AMERIČKI MILIJARDER! Jedan od najmoćnijih ljudi opleo po svojoj državi zbog Srbina!

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Urednik jednog od najpoznatijih svetskih magazina je na strani srpskog igrača.

Izvor: Youtube/screenshot/FOX BUSINESS/Profiemedia

Novak Đoković još uvek čeka odluku američkih vlasti povodom ulaska u zemlju i učešća na US openu. Možda mu u tome pomognu reči jednog od najmoćnijih Amerikanaca.

Stiv Forbs, urednik čuvenog magazina "Forbs", stao je na stranu srpskog igrača i podržao izjavu čuvenog tenisera Džona Mekinroa. On smatra da nema logike da Srbin ne dobije dozvolu za učešće na poslednjem grend slemu sezone."Mekinro je u pravu kada napada vlast koja brani čoveku koji je osvojio 21 grend slem da igra na US openu samo zato što nije vakcinisan. To je primer birokratskog sr**a", napisao je Forbs na Tviteru.

Centar za zarazne bolesti (CDC) nedavno je uveo promenu pravila za ulazak u zemlju i to bi moglo da pomogne srpskom igraču, ali je problem što još uvek nije dobio nikakvu potvrdu da može da igra. I dalje se sve čeka. Francuski novinar je objavom obradovao navijače srpskog asa.

Nema Srbin još mnogo vremena. US open počinje 29. avgusta i krajnji rok da dobije sva potrebna dokumenta i vizu za ulazak je 25. avgust. Četiri dana pred žreb za takmičenje. Što se Stiva Forbsa tiče, on je unuk osnivača čuvenog magazina, rođen je 1947. godine i na izborima 1996. i 2000. godine bio je među predsedničkim kandidatima.