Svetska šampionka!

AMERIČKA LEPOTICA IMA 40 GODINA I JOŠ JE NEVINA: Nikada nije vodila ljubav, a u suzama objasnila NEOČEKIVAN potez!

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Jedna od najatraktivnijih sportistkinja sveta učestvovala je i na Letnjim i na Zimskim olimpijskim igrama i tvrdi da je to lakše nego čuvanje za brak!

Izvor: Instagram/lolojones/printscreen

Jedna od najlepših sportistkinja sveta ima ogroman problem! Iako "Lolo" Džons (40) čitavog života krase lepota i atraktivan fizički izgled, njoj je jako teško da pronađe ljubav. Još davno je odlučila da će prvi put voditi ljubav sa muškarcem tek kada uđe u brak, a u petoj deceniji života i dalje je nevina!

Žena koja je uspela da napravi izuzetne karijere u atletskim disciplinama 60 i 100 metara sa preponama, kao i u zimskom sportu bob, još uvek nije pronašla čoveka sa kojim će otići u krevet.

Ona je imala nekoliko veza tokom života, ali nijedan od parnetra sa kojima se viđala nije bio spreman da sačeka brak kako bi prvi put spavali zajedno. "Pokušavala sam sa ljudima iz različitih društvenih sfera, čak i sa kolegama atletičarima, ali uvek bi usledio raskid i moje srce bi bilo slomljeno. Odlučna sam u tome da prvi put imam se*s tek kad stupim u brak, ali nikako da nađem pravog muškarca. Želela bih da poručim nevinim ljudima da je ovo najteža stvar u životu. Teže je ostati nevin do braka nego trenirati za Olimpijske igre! ", ispričala je svojevremeno Lolo.

Pogledajte kako izgleda Lolo Džons:

Ta njena izjava dodatno je "oterala" potencijalne udvarače, pa je Lolo i u narednim godinama imala mnogo problema da nađe muškarce za vezu. Ona je rešena da od svojih principa ne odstupi, što je dodatno zakomplikovalo situaciju i sada mora da napravi korak koji uopšte nije želela.

Prethodnih dana Lolo Džons je na svom Instagram profilu otkrila da je posetila kliniku na kojoj je zamrzla jajne ćelije, što je prvi korak ka vantelesnoj oplodnji. Ona je svojevremeno maštala da će do 30. godine pronaći najveću ljubav u svom životu i sa njim zasnovati porodicu, ali kako se to nije desilo shvatila je da nešto mora da uradi sama. Svojim pratiocima na društvenim mrežama kroz plač je objasnila da joj ističe vreme da postane majka!

Podsećamo, Lolo je tokom bogate karijere bila dvostruka šampionka sveta u zatvorenom na 60 metara sa preponama, ali i dvostruka svetska šampionka u bobu. Ona je jedna od retkih takmičarki koje su uspešno učestvovale i na Letnjim i na Zimskim olimpijskim igrama. U Pekingu 2008. godine završila je trku na 100 metara sa preponama na sedmom mestu, da bi četiri godine kasnije u Londonu bila četvrta, dok je na ZOI u sočiju 2014. godine bila 11. u ženskom tandemu.

Tagovi