HIT!

NOVAKA "PROŠVERCOVALI" U AMERIKU! Usred ceremonije u Vašingtonu pojavio se jedan DETALJ o kom bruje mreže

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Želja mnogih navijača je da se Novak Đoković pojavi na US Openu uprkos tome što prema pravilima američkih vlasti ne može da uđe u zemlju.

Izvor: YouTube/US Open Tennis Championships/Screenshot

Srpski teniser Novak Đoković gotovo sigurno neće učestvovati na predstojećem US Openu zbog odluke američkih vlasti da nevakcinisani neamerički državljani ne mogu da uđu u zemlju, a ne pomaže mu čak ni peticije, pa ni apeli brojnih političara iz SAD, kolega tenisera...

Međutim, to ne znači da mogu tek tako da ga "sklone". Novak Đoković je na interesantan način dobio podršku tokom turnira u Vašingtonu, pošto se na trenutak "pojavio" na ceremoniji.

Nakon što je Nik Kirjos osvojio titulu u dublu, prije toga i u singlu,održana je ceremonija na kojoj je Đoković makar na sekund bio u kadru. Odnosno, bio je tu njegov dobro poznati logo koji nosi na patikama i garderobi, pošto je jedan navijač uspio da pokaže kačket sa Đokovićem!

Dok je Džek Sok, partner Nika Kirjosa, držao pobjednički govor, u kadru su se pojavili inicijali Novaka Đokovića što su odmah navijači primijetili i počeli da dijele na društvenim mrežama.

Nadamo se da će ovo proizvesti pozitivnu reakciju vlasti i da će Đoković moći da igra na US Openu.

Pogledajte taj detalj!