LIJEPE RIJEČI

OVAJ INTERVJU O NOVAKU ĆE MNOGE ZABOLJETI! Teniser otkrio i ono što Đoković KRIJE, a treba cijeli svijet da zna

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Novak Đoković nije zločinac, nego teniser koga cijene mnogi slabije rangirani teniseri jer im pomaže. Zato će ove riječi možda zaboljeti neke u Velikoj Britaniji ili SAD...

Izvor: Profimedia

Mladi teniser Fransisko Serundolo (23) iz Argentine nedavno je ispričao zanimljivu anegdotu sa učešća na turniru u Beogradu kada je upoznao Novaka Đokovića, i iznenadio se što već sve zna o njemu, a svoje oduševljenje svjetskim asom ne krije kada god razgovara sa domaćim medijima.

Tako je jednom podkastu u Argentini govorio o svom pogledu na "veliku trojku" i stao na stranu Novaka Đokovića, posebno nakon svih pokušaja da se njegov imidž u javnosti naruši.

Dobro znamo kroz šta je sve Novak Đoković prošao za vrijeme Australijan opena, zbog čega su čak i neki sponzori odustali od saradnje sa njim, a Serundolo je pravu sliku o Novaku spoznao za vrijeme Serbia Opena prošle godine, kada je shvatio da je drugačiji od svojih najvećih rivala.

"Ne vidim Novaka Đokovića kao zločinca... Zapravo, sasvim je suprotno!", rekao je Serundolo i objasnio šta je po srijedi.

"Ono što se dešava je to da su navijači zaljubljeni u Nadala i Federera, dok Đoković govori ono što zaista misli i zbog toga je autentičan", dodao je Argentinac i time poslao direktnu poruku "fedalofilima".

Takođe, Serundolo je otkrio i jednu stvar koju ne znaju mnogi o Đokoviću, a trebalo bi.

"Sigurno će Novak Đoković prestići obojicu po broju grend slemova (Federera već jeste, prim. aut.). Đoković je teniser koji najviše pomaže teniserima koji malo zarađuju. Mislim na one koji igraju turnire na fjučersima i čelindžerima", rekao je Serundolo informaciju koju ni Srbin ne voli previše da ističe.

Ipak, ove riječi teško da će stići do velikih medija u SAD ili Velikoj Britaniji, koncentrisaće se ne negativne stvari, posebno sada pred US Open na kome je Đokoviću zabranjeno učešće jer je nevakcinisan.