REAGOVALA!

RAT NA TVITERU! OVAKVU JELENU NIKAD NISTE VIDJELI: Zbog "reci Novaku da odustane" nastao HAOS, očitala im bukvicu!

Autor Kristina Mitrović Izvor mondo.rs

Jelena Đoković reagovala je zbog novog napada na svog muža Novaka Đokovića.

Izvor: Profimedia/AELTC

Teniser Novak Đoković povukao se u poslednji čas sa turnira u Montrealu. Na osnovu renkinga, Đoković je bio automatski prijavljen za masters u Kanadi, međutim kako se pravila o ulasku u zemlju za nevakcinisane nisu promijenila - morao je da se povuče uoči žreba.

Neočekivano, to je izazvalo burne reakcije. Prvenstveno je reagovao američki teniski magazin "Reket", koji inače uređuje dobro poznati Ben Rotenberg, koji nije u sjajnim odnosima sa Đokovićem, a na to nije mogla da ćuti supruga našeg najboljeg tenisera. Jelena Đoković je prvo tražila objašnjenje od "Reketa" zbog sramne objave, da bi potom sa njima nastavila polemiku na Tviteru, što joj nije prvi put u poslednja dva mjeseca.

Odgovoreno joj je da bi "voljeli da njen muž igra u Njujorku", ali i da će isto tako "odlučiti da poštuje pravila", na šta je Jelena Đoković dodala da je njegova "prijava" za turnir automatska i upitala koja je logika njihove poruke Novaku?

"Trenutno, Đoković je automatski prijavljen za Sinsinati i US Open - da li će se povući sada pošto zna da ne ispunjava pravila ili će opet čekati poslednji čas kao za Montreal? Ili možda tek kada bude obavljen žreb, kao u Indijan Velsu? Ne pokušavamo da ti pokvarimo petak veče, ali kada si već pitala, bilo bi sjajno da ga ubijediš da pokaže stav i odustane od tih turnira kako čitav svijet ne bi pričao o njemu i tome što se nije vakcinisao u narednim nedeljama", napisali su američkog magazina u poruci Jeleni Đoković i nisu dugo čekali na odgovor.

Jelena je napisala da je Đokoviću "najvažniji stav" da bude teniski šampion i potom je dodala...

"Pošto ste vi teniski magazin - možda da se fokusirate na tenis u narednim nedeljama? Zauzmite stav, budite ono što treba da budete. Teniski magazin koji piše o tenisu!".

Podsjetimo, Novak Đoković se trenutno odmara pošto ne može da igra u Montrealu iduće nedelje, ali istovremeno i vrijedno trenira ako na kraju bude mogao da učestvuje na US Openu. SAD brane ulazak nevakcinisanim neameričkim državljanima, međutim mnogo političara je na Đokovićevoj strani.