NOVA KARIJERA

BILA JE NAJZGODNIJA SPORTISTKINJA, PA POSTALA MODEL ZA ODRASLE! Prekinula karijeru, sad svima pokazuje svoje obline!

Autor Kristina Mitrović Izvor mondo.rs

Mikejla Dermajter se nekada bavila hokejom, a sada odlično zarađuje na platformi za odrasle "OnlyFans".

Izvor: Instagra/mmikaylademaiter/Printscreen

Kanada je sinonim za hokej, kako muški tako i ženski. Ipak, jednu od možda i najseksepilnijih sportistkinja svet, kanadski hokej je izgubio kada je devojka koja je nekada bila golman odlučila da se posveti karijeri modela.

A Mikejla Demajter je od tada rešila i da zarađuje objavljivanjem fotografija na sajtu za odrasle "OnlyFans"!

Mikejla je 2020. godine odlučila da prekine svoju hokejašku karijeru, a na to ju je delimično primorala i operacija kolena koju je imala. Ona je branila za "Bluvoter Hokse" iz Otave, a u međuvremenu je postala poznati model.

Otkako je skinula hokejašku opremu, Mikejla je iskoristila svoje atribute i provokativnim fotografijama svoj Instagram profil dogurala do čak 1.300.000 pratilaca. U međuvremenu je odlučila i da na "OnlyFans" mreži prodaje svoje erotske sadržaje za skoro 17 dolara mesečno.

Njoj odlazak iz hokeja očito nije teško pao, pošto se brzo snašla i iz dana u dan objavljuje provokativne fotografije. A u svemu tome leži i dobra zarada. Ovo je Mikejla Demajter:

Inače, zanimljiv video snimak je Mikejla podelila na društvenim mrežama. Ona je privukla pažnju objavom u bikiniju, kada je glumila scenu iz legendarne serije "Čuvari plaže":

Tagovi