Uživaju!

SRPSKA STARLETA U PROVODU SA VOZAČEM FORMULE 1: U rijalitiju bila sa ženom, a sa njim luduje na grčkom ostrvu!

Autor Kristina Mitrović Izvor mondo.rs

Sudeći po objavama na Instagram profilu Sanje Stanković, provod u društvu vozača Pjera Gaslija bio je odličan!

Izvor: Instagram/screenshot/mrs_s.happy

Jedna od najpoznatijih učesnica srpskih rijalitija odlično se provodi na egzotičnoj destinaciji, a Sanji Stanković je društvo na žurci pravio i čovek kojeg znaju svi ljubitelji Formule 1. Vozač Skuderije Alfa Tauri Pjer Gasli (26) osvanuo je na jednom od njenih storija, a Sanja je tagovala njegov Instagram profil u objavi.

Sudeći po nekim drugim fotografijama, ovaj susret dogodio se na grčkom ostrvu Mikonos, gde su oboje rešili da provedu deo godišnjeg odmora.  

Pjer Gasli je iskoristio pauzu u šampionatu Formule 1, pošto nakon trke u Mađarskoj koja je prethodnog vikenda održana na Hungaroringu čak četiri nedelje neće biti takmičenja. Vozači su na "kolektivnom" odmoru sve do kraja avgusta, kada će voziti na stazi Spa-Frankoršamp u Belgiji.

Očigledno je to bilo dovoljno vremena Gasliju - koji ima 16 bodova u tekućoj sezoni - da nakratko pobegne iz gužve i opusti se na moru. Vozač koji je ove sezone za Alfa Tauri tri puta osvajao bodova, a najbolji plasman zabeležio kada je bio peti u Azerbejdžanu, tokom sezone je beležio bolje rezultate od klupskog kolege Jukija Cunode, pa je verovatno u boljoj poziciji pred nastavak šampionata odnosno jesenji deo kalendara.

Pogledajte detalje sa njenog storija:

Što se tiče Sanje Stanković, ona je srpskoj javnosti postala poznata učešćem u rijaliti programu Zadruga, a pored toga je gradila karijeru kao model i voditeljka, dok ima i nekoliko snimljenih pesama. U rijalitiju je bila u vezi sa Jovanom Tomić, što je prva lezbejka veza u takvoj vrsti programa na srpskim televizijama.

Njih dve su kasnije imale buran raskid, a Sanja Stanković se nakon veze koja je trajala duže od dve godine deklariše kao biseksualka.

Ovako izgleda Sanja Stanković: