Najava!

"U BEOGRADU ME NIKO NIJE TUKAO, SEM POLICIJE!" Bakočević se vraća u Srbiju - spektakularna najava borbe

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Crnogorski MMA borac Vaso Bakočević početkom septembra ponovo će raditi borbu u Srbiji.

Izvor: YouTube/screenshot/All About Sport

Beograd će početkom septembra biti domaćin MMA spektakla - na SBC 44 glavnu borbu radiće neporaženi Stefan Negucić i Mičel Prazeres, a ovaj događaj na svoj način obilježiće i Vaso Bakočević. Jedan od najzanimljivijih boraca u regionu posle nekoliko godina odradiće borbu u Beogradu koji smatra za svoj grad!

Upravo tim rečima najavio je meč protiv brazilskog borca Maksa Denera Vijeire, čovjeka koji ima osam profesionalnih borbi i isto toliko pobjeda u karijeri! Za razliku od njega, Bakočević ima ogromno iskustvo u oktagonu, ali i u još nekoliko borilačkih sportova. Što se tiče MMA, momak iz Risna trenutno je na učinku 41-22-1, a u Evropi je poznat kao jedan od ljudi koji najčešče ulaze u oktagon - praktično kad god je zdrav!

"E vala, viđi, u Beograd me još niko nije tukao... sem policije. Pa neće ni ovaj.", napisao je Vaso Bakočević na svom Instagram profilu. Tom porukom najavio je meč koji će na programu biti 9. septembra u Beogradskoj areni, kao jedna od borbi koje prethode okršaju Negucića i Prazeresa.

Bakočević je u maju prekinuo niz od tri uzastopna poraza u profesionalnim mečevima, a te tri borbe ostavile su mnogo traga na njemu. Posebno naporna bila je ona protiv Franciska Barija, Argnetinca hrvatskog porijekla, koji ga je pretukao nakon što je Bakočeviću stradalo koljeno dok je zadao udarac. Njih dvojica su radili meč u Hrvatskoj, gdje je Vaso ušao u klinč sa domaćom publikom, koja mu je psovala majku.

Ovako je Bakočević najavio borbu: