NADA ILI?

DA LI JE OVO ZNAK - ĐOKOVIĆ IGRA U AMERICI!? Isplivao Novakov snimak koji uliva nadu, svi postavljaju JEDNO pitanje

Autor Kristina Mitrović Izvor mondo.rs

Novak Đoković trenira na tvrdoj podlozi, a US opense bliži...

Izvor: Twitter/screenshot/WeAreTennis

Novak Đoković prema trenutnim pravilima ne može da igra u Americi jer nije vakcinisan, ali je jedan snimak probudio nadu navijača. Mnogi se pitaju da li je ovo znak ili samo trening...

Na društvenim mrežama osvanuo je kratak klip na kom se vidi kako Đoković trenira i akademiji Janka Tipsarevića u Crnoj Gori. I to baš na tvrdoj podlozi, istoj onoj na kojoj se igra US open. 

Jasno je da ovo ništa ne mora da znači i da srpski teniser samo održava formu dok čeka vesti iz Amerike, ali su pojedini njegovi navijači ovo shvatili kao dobar znak za turnire koji slede.

Srbin je dobio podršku mnogih iz Amerike, javili su se senatori, Ričard Grenel, Džon Mekinro, bivši predsednikčki kandidat, svi oni bi želeli da vide Novaka u Njujorku.

Đoković je posle dočeka u Beogradu pričao sa srpskim novinarima baš o toj temi i tada je objasnio i kakav je njegov stav po tom pitanju.

"Nema mnogo opcija, pitanje je samo da li će biti uklonjene restrikcije za ulazak u zemlju bez vakcine ili ne. Ako dozvole biću tamo, ako ne, neću biti tamo. Prosto je, nije u mojim rukama. Trenutno razmišljam o odmoru, oporavu i čekam, nadam se lepe vesti. Ako se dogodi, super, ako ne, onda ću prilagoditi svoj raspored", rekao je Novak.

Ovako je izgledao doček u Beogradu: