POGLEDAJTE!

HAOS! HRVATSKI TRENER SE SKORO POTUKAO SA DIREKTOROM: Krenuli da se guraju, razdvajali ih... Neviđene scene! (VIDEO)

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Nemile scene dogodile su se u trening-centru u Austriji.

Izvor: Twitter/cmdotcom/Screenshot

Dvadesetak dana pred start nove sezone u Seriji A, u Torinu "gori" - italijanski mediji bruje o fizičkom sukobu trenera i sportskog direktora Ivana Jurića i Davidea Vanjatija!

Kako navode italijanski mediji, sve se dogodilo u trening-centru u Austriji, gde Torino obavlja najvažniji dio priprema pred start nove sezone, a Vanjati je stigao u kamp tima kako bi razgovarao sa hrvatskim stručnjakom koji je, navodno, nezadovoljan loše odrađenim prelaznim rokom.

Na snimku koji su objavili mediji na Apeninima vidi se sukob Jurića i Vanjatija, koje pokušava da razdvoji otac fudbalera Torina Pjetra Pelegrija Marko, inače tim-menadžer Torina.

Vanjati na snimku koji je procurio u javnost opominje Jurića da ne "galami na njega jer ga brani od svih". Jurić mu nije ostao dužan, uz poruku "j... se", na šta je Vanjati uzvratio da je Jurića "uvek branio od onog idiota". Italijanski mediji navode da je, najvjerovatnije, mislio na prvog čovjeka kluba Urbana Kaira, što bi onda otvorilo mnoga pitanja u klubu...

Pogledajte snimak!

Tagovi