Bizarno!

AMERIČKI SPORTISTA PIJE KAFU SA MAJONEZOM: Šokiro ceo svet, pa otkrio kako je počeo ovaj ritual! (VIDEO)

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Predviđa mu se velika karijera u NFL ligi, ali pre toga je u centru pažnje zbog kafe.

Izvor: Twitter/@CBSSports

Kvoterbek Kentaki Vajldketsa Vil Luis (23) predviđen je za veliku NFL zvezdu u narednim sezonama, a njegova dnevna rutina šokirala je čitavu Ameriku. Talentovani igrač američkog fudbala obožava kafu, ali je pije na veoma neobičan način - uz majonez!

Talentovani Luis rešio je da to pokaže čitavom svetu, a njegov ritual šokirao je i ljubitelje američkgo fudbala i obožavaoce kafe. Vil kafu pripremi obično, kao i svi ostali ljudi koji uživaju u njoj, a zatim u šolju sipa i majonez koji je vrlo neobičan dodatak.

Vil Luis je objasnio ljudima kako je prvi put došao na ideju da sipa majonez u kafu, u čemu je verovatno jedinstven slučaj među profesionalnim sportistima. 

"Ovo nije nešto što sam planirao, to je samo spontana stvar. Doručkovao sam sa devojkom, a zaboravio sam zašto je majonez na stolu u tom trenutku. 'Možda ga neko stavlja u kafu?', rekla je ona. 'Možda bih trebalo i ja da probam', pomislio sam", ispričao je Vil.

Možda je momak kojem se predviđa da bude jedan od pet najboljih pikova na narednom draftu pokrenuo svetsku revoluciju u načinu na koji se kafa ispija. Videćemo, trebalo bi da majonez u kafi postane popularniji ukoliko on postane jedna od najvećih NFL zvezda, kao što se predviđa.

Pogledajte kako on pravi omiljeni napitak:

Tagovi