Neverovatno!

RUSKI ŠAMPION PUCAO PO MOSKVI - SADA MORA U ZATVOR: Na rođendanu biznismena 30 ranjenih, a telohranitelji DIVLJALI

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Nekadašnji šampion zemlje osuđen je zbog pucnjave u kojoj je učestvovao pre pet godina.

Izvor: YouTube/Screenshot/plamenmotor/Profimedia

Šokantna vest stiže iz Moskve! Nekadašnji šampion Rusije u kik-boksu Said Asadulaev osuđen je na četiri godine zatvora zbog učešća u bizarnom incidentu koji se dogodio pre pet godina. Kako je utvrdilo sudstvo, Asadulaev je bio saučesnik u pucnjavi koja se 2017. godine odigrala u jednoj od najpoznatijig zgrada ruske prestonice!

Napad se dogodio na proslavi 65. rođendana biznismena Dmitrija Pavlova, a pretpostavlja se da su u sukob došli članovi njegovog obezbeđenja i ljudi koji su na ovoj proslavi štitili drugog biznismena, Gavrila Jušvajeva. U tom sukobu učestvovao je i Said!

Snimci sa sigurnosnih kamera pokazali su da je nekadašnji šampion zemlje u kik-boksu učestvovao u pucnjavi, i da se u predvorju zgrade "Oko" sukobio sa obezbeđenjem i policijom. Nezvanično - obezbeđenja dvojice biznismena otvorile su vatru jedna na drugu zbog nepropisno parkiranog automobila, a pucao je i Asadulaev. Tom prilikom je i on uspeo da pobegne, ali je nekoliko godina kasnije lociran.

Nakon tri godine potrage, ruska policija je uspela da uđe u trag Saidu Asadulaevu, koji je nakon skoro godinu dana sudskog postupka osuđen na četiri godine zatvora. To nije najveća kazna u ovom slučaju pošto su pre njega Eldar Hamidov i Magomed Ismailov osuđeni na 15 i 16 godina zatvora!

Prilikom pucnjave na rođendanskoj proslavi povređeno je preko 30 osoba, od kojih je 10 potražilo lekarsku pomoć. Kako su ruski mediji preneli 2017. godine, jedna osoba je izgubila život na rođendanu, zbog pucnjave dve zaraćene grupe telohranitelja.

Tagovi