VIDEO

OVAKAV GOVOR TENISERA NIKAD NISTE ČULI: IMAO SI SREĆE, IDI U KAZINO! Rus šokirao sve na stadionu!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Nije mogao da sakrije bijes!

Izvor: Twitter/DanWolken

Kazahstanski teniser Aleksandar Bublik (25 godina) izgubio je u nedelju finale turnira u Njuportu, u Americi, pa održao govor kakav vjerovatno nikad niste čuli na teniskom terenu. Svi su ostali u čudu, pa i njegov protivnik, Amerikanac Maksim Kresi, koji je trijumfovao rezultatom 2:6, 6:3, 7:6.

"Pa... Da budem iskren sa vama, nema mnogo toga da se kaže. Veoma sam uznemiren zbog ishoda, ali htio bih da čestitam Maksu osvajanje prve titule", rekao je Bublik, pa se okrenuo ka rivalu i dodao: "Imao si mnogo sreće. Stavi cjelokupnu novčanu nagradu na crveno, molim te. Osvojićeš veliki novac".

Svi na stadionu ostali su iznenađeni tim riječima, pa je Bublikova izjava protekla bez ikakve reakcije na tribinama. Pogledajte i poslušajte.

Bublik, 42. teniser na sijvetu, ni tokom finala nije bio uzdržan kada mu se nešto ne bi svidjelo, pa je tako glasnim, ironičnim osmjehom komentarisao odluke sudije. Svi na stadionu su i to čuli:

Bublik je na putu ka finalu pobijedio Endija Mareja (7:5, 6:4), sa kojim se sretao čak četiri puta oveb sezone. U nedelju je drugi put igrao u meču za titulu, jer je do finala stigao i 2019. godine, kada ga je takođe pobijedio domaći igrač, Džon Izner, osvajač četiri titule i rekorder turnira koji se igra na travi.

Tagovi