In Memoriam

UŽAS - BESKUĆNIK UBIO AMERIČKOG SPORTISTU: Ubadao ga nožem na benzinskoj pumpi, pa poginuo u pucnjavi sa policijom!

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Strašne vesti stižu iz Kalifornije, gde je poznati američki sportista izgubio život.

Izvor: Profimedia

Tragične vesti stižu iz SAD! Bobi Ist (37), nekadašnji američki automobilista, preminuo je nakon što je beskućnik napao na benzinskoj pumpi u Vestminsteru, Kalifornija. Njega je osumnjičeni napadač ubadao nožem, a Ist je preminuo na putu do bolnice zbog teških telesnih povreda koje su mu nanete.

Ist je godinama vozio Nascar, a bio je i trostruki šampion u USAC (US Autoklub). Tokom pet godina u prestižnom Nascaru vozio je 42 trke, a dva puta je izborio plasman među deset najboljih vozača! 

Tih rezultata se ljubitelji moto sporta u SAD prisećaju sada kada su iz Kalifornije stigle tragične vesti...

"Žrtva je pronađena na zemlji sa teškim povredama nanetim nožem u predelu grudnog koša. Hitna pomoć je pritekla u pomoć i uspeli su da je održe u životu do bolnice, ali povrede su bile preozbiljne i nije uspela da ostane u životu", navedeno je u policijskom saopštenju nakon što je Bobi Ist preminuo.

Munjevitom reakcijom organa reda raspisana je poternica za optuženim, beskućnikom Trentom Vilijamom Milsapom (27). Ubrzo je započeta potraga za njih, a Milsap je lociran u obližnjem Anahajmu. Pojedini američki mediji javljaju da je osumnjičeni ubijen tokom razmene vatre sa policijom, a da je tokom pucnjave ranjen i policijski pas koji je učestvovao u potrazi za beskućnikom koji je označen kao ubica poznatog američkog sportiste.

Tagovi