FOTO

ŠOU! PREVARIO DEVOJKU SA MAMINOM DRUGARICOM: Američki sportista u centru pažnje, zar je to uradio!? (FOTO)

Autor Kristina Radović Izvor mondo.rs

Poznati američki sportista Zek Vilson je navodno prevario svoju bivšu devojku sa najboljom drugaricom svoje majke influenserke.

Izvor: Instagram/abbey.gile/lifeaccording2lisa/Screenshot

Pauza između dve sezone u NFL-u donela je "najsočniji trač" koji se pamti poslednjih nekoliko godina, a u središtu je poznati kvoterbek Zek Vilson koji nastupa za Njujork Džetse.

Mladi sportista (22) je raskinuo sa svojom višegodišnjom devojkom Ebi Džil, koja takođe ima 22 godine, a razlog je više nego zanimljiv. Njih dvoje nisu više zajedno pošto je Ebi saznala da je talentovani kvoterbek u međuvremenu spavao sa najboljom drugaricom svoje majke!

O ovoj sapunici pišu svi američki mediji i dodaju da je "zgodni Mormon za koga se mislilo da će oženiti dugogodišnju ljubav iz srednje škole Džil" pošto je godinama bila uz njega, dok je cela njegova porodica vrlo tradicionalna.

Očigledno je da to nije bilo tako, pa je Džil na kraju na Instagramu otkrila razlog njihov raskida, međutim kada je to završilo u medijima odlučila je da obriše sve naloge. U međuvremenu se nije oglašavao ni Zek Vilson, kao ni njegova nova devojka - manekenka Nikolet Dilano.

Zanimljivo, majka američkog sportiste je influenserka Lisa Nilman Vilson koja je "zapalila" društvene mreže u večeri kada je njen sin izabran na draftu. Svi su poludeli zbog njenog izgleda i smatrali su da je mnogo mlađa...


U međuvremenu nije otkriven identitet njene drugarice koja je "zavela" Zeka Vilsona kao u lošem tinejdžerskom filmu.

Pogledajte i fotografije zgodne Ebi Džil.

Tagovi

NFL