Strašno!

UŽAS - BESKUĆNIK PRETUKAO POZNATU SPORTISTKINJU: Koristio cev da joj nanese povrede, ona pokazala kako izgleda! (FOTO)

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Strašne scene na ulicama Los anđelesa, gde je napadnuta Kim Glas.

Izvor: Instagram/itskimglass/printscreen

Nekadašnja američka odbojkašica Kim Glas (37), osvajačica olimpijskog srebra sa svojim nacionalnim timom, brutalno je pretučena na ulicama Los Anđelesa! Nju je napao beskućnik, koji joj je zadao nekoliko udaraca u predelu glave.

Kim se svojim pratiocima na Instagramu požalila na zadobijene udarce, a tvrdi i da ju je nepoznati muškarac udarao nekim čvrstim predmetom. Verovatno je u pitanju cev, koju nekadašnja reprezentativka u odbojci u prvi mah nije primetila.

"Pogledao me je veoma mrsko. Vratila sam se da kažem prijatleju da nešto nije u redu i nisam ni shvatala da me je udario nekim čvrstim predmetom. Izgledalo je kao cev. Sve se dogodilo veoma brzo, a imam nekoliko preloma", ispričala je Kim, koja je pokazala i kako joj lice izgleda.

Ovako inače izgleda Kim:

Grupa ljudi je zaustavila nepoznatog muškarca i sprečila ga da pobegne pre nego što dođe policija. Tako su odigrali presudnu ulogu u njegovom hvatanju, a beskućniku će se suditi zbog nanošenja telesnih povreda poznatoj odbojkašici.

Inače, Kim Glas se trenutno bavi fitnesom, nakon što je završila odbojkašku karijeru. Ona je igrala za Univerzitet Arizona, a zatim u Portoriku, Turskoj, Rusiji, Češkoj, Azerbejdžanu, Kini i Brazilu. Čak pet godina je bila reprezentativka SAD, a u Pekingu 2008. godine je stigla do srebra koje joj je najveći uspeh u karijeri.

Pogledajte njenu objavu nakon incidenta: