POGLEDAJTE!

JELENA U TRANSU ZBOG NARODNJAKA - OVAKVU JE NIKAD NISTE VIDJELI: Novak joj posvetio pjesmu, a ona ga snimala dok pjeva!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Novak i Jelena Đoković su protekle noći umeli da u Beogradu proslave osvajanje Vimbldona srpskog tenisera.

Izvor: Instagram/hotsport.rs/hitovi_nova_muzika_official/Printscreen

Novak Đoković je osvojio Vimbldon po sedmi put u karijeri, a ovaj grend slem, 21. po redu, i te kako je umio da proslavi. Posle šampionskog bala, Novak je stigao u Beograd gdje mu je priređen doček na čuvenom balkonu gradske skupštine Beograda.

Ali daleko od toga da je tu bio kraj. Slavlje je nastavljeno u restoranu koji je poznati pevač Saša Kovačević zatvorio za privatnu proslavu Đokovića. A na društvenim mrežama pojavili su se i snimci na kojima je Jelena Đoković kakvu do sada nismo imali prilike da vidimo!

Đoković je slavlje sa balkona preselio u pomenuti restoran gdje je zapjevao čuvenu pesma Džeja Ramadanovskog, ali nije to bilo jedino. Uz Kovačevića i Damira Handanovića je pjevao pjesmu "Za Ljiljanu" Tome Zdravkovića.

Ta pjesma se baš dopala Novaku, ali je i to bilo tek zagrijavanje.

Nakon toga je Đoković rešio da uzme stvar u svoje ruke. Latio se mikrofona i zapjevao "Miljacku" Halida Bešlića. Nole se u jednom trenutku okrenuo ka svojoj supruzi kojoj je posvećivao stihove pjesme, a Jelena ga je oduševljeno gledala i slušala.

I supruga srpskog tenisera je pjevala čuveni hit, a iskoristila je priliku i da snimi Novaka dok pjeva:

Inače, Jelena Đoković je u centru pažnje bila i na šampionskom balu Vimbldona, gdje se pojavila uz svog supruga:

Pogledajte i kako je izgledao doček Novaka Đokovića na balkonu beogradske skupštine, gdje su hiljade ljudi pozdravile teniskog šampiona: