GLAVNA PODRŠKA

SAMO ONA MOŽE DA SMIRI KIRJOSA! Dok on pravi CIRKUS na Vimbldonu, svi gledaju u njegovu devojku - pored nje je MALA MACA

Autor Kristina Mitrović Izvor mondo.rs

Nika Kirjosa na Vimbldonu podržava i njegova devojka Kostin Haci

Izvor: Instagram/costeenhatzi

Nik Kirjos plasirao se u četvrtfinale Vimbldona, a iz lože bodrila ga je njegova devojka Kostin Haci. Ona je smirila kontroverznog australijskog asa i promenila neke njegove navike, mada nije u potpunosti u tome uspela pošto je pravio probleme i tokom ovogodišnjeg turnira.

Izvor: Profimedia

Njih dvoje su potvrdili da su zajedno početkom 2022. godine i od tada se ne razdvajaju. Za razliku od prethodnih veza sa Kjarom Pasari i Ruskinjom Anom Kalinskajom, ova veza Nika Kirjosa deluje znatno ozbiljnije. Često na društvenim mrežama objavljuju zajedničke fotografije.

Tako je i sada u Londonu gde Kostin na svom Instagram profilu pokazuje izlive ljubavi prema Niku i podržava ga u pohodu na titulu.

Ovo je Kostin Haci:

Sa Kirjosom se nikada ne zna kada je na terenu, može da odigra skoro savršen meč i da se poigrava sa rivalom, kao što može da provede veći deo meča u nervozi i svađama poput duela sa Stefanosom Cicipasom. Doduše, sada je tu ona da ga dodatno smiri.

Što se Kostin tiče ona je rođena 2000. godine i pet godina je mlađa od Nika. Ona je skratila svoje prezime sa Hacipurganis na samo Haci, pre svega zbog profila na društvenim mrežama, jer je Kostin blogerka.

Takođe, ona se bavi i dizajnom, pa je tako dizajnirala nameštaj, jastuke, ogledala, osnovala je i svoj sajt pod imenom "Casa Amor" koji se bavi prodajom tih stvari. Nedavno je diplomirala na univerzitetu za psihologiju i to je proslavila sa mlađim bratom Džordžom i majkom.

Tagovi