AU!

ŠOKIRALA SERENU, PA DONELA ODLUKU KOJA JE RAZBESNELA NEMICU! Tamara se oglasila: Nisam ovo zaslužila, tužna sam!

Autor Kristina Radović Izvor mondo.rs

Harmoni Tan je ostvarila pobedu karijere, a posle toga je donela odluku koja je razbesnela nemačku teniserku Tamiru Korpač.

Izvor: Profimedia

Harmoni Tan napravila je jedno od najvećih iznenađenja na Vimbldonu, eliminisala je Serenu Vilijams. To je za 115. teniserku planete bila najveća pobeda u karijeri do sada.

Međutim, umesto proslave i uživanja njena dubl partnerka Tamara Korpač je imala izliv besa koji je dospeo u centar pažnje. Nemačka teniserka je bila ljuta zbog toga što je Francuskinja odlučila da se povuče iz dubla i da se odmori za naredni singl meč, oglasila se na društvenim mrežama.

"Moja dubl partnerka Harmoni Tan odlučila je da se povuče iz dubla ovog jutra. Nije fer da mi je javila tako kasno. Ne može da pobegne zato što je igrala meč od tri sata dan pre, igrala sam i ja meč od šest i po sati, pa sam ponovo izašla na teren sutradan. Nije fer, tužna sam i razočarana što neću moći po prvi put da igram na grend slemu u dublu", napisala je Tamara.

Harmoni je posle trijumfa verovatno slavila sa najbližima veliku pobedu, nije joj se javila na vreme, a očigledno je da se ni ona nije nadala da će proći dalje. Korpač, koja je 298. na rang listi u dublu, a 110. u seinglu, je zatim napisala još jednu poruku.

"Poslala mi je poruku sat vremena pre meča. Razočarana sam, besna i tužna što neću igrati na grend slemu. Nisam ovo zaslužila. Pred početak turnira me je pitala da igramo dublove, prihvatila sam. Ona je mene pitala! Ako si slomljen posle meča od tri sata onda ne možeš da igraš profesionalni tenis. To je moje mišljenje", zaključila je Tamara Korpač.

Njene poruke iznervirale su i mnoge teniserke koje su se javile na društvenim mrežama i savetovale su joj da ovakva mišljenja ne iznosi javno i da nije kolegijalno prema drugima...