Spavanje!

CRNOGORSKI PSIHOPATA BRUTALNO NOKAUTIRAO UKRAJINCA, PA POSLAO PORUKU: Konačno sam uspio, da vidite malo kako je! (FOTO)

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Vaso Bakočević je uspio da pobijedi nakon samo 58 sekundi.

Izvor: YouTube/screenshot/All About Sport

Jedan od najpopularnijih MMA boraca u regionu Vaso Bakočević rutinski je savladao Ukrajinca Kirila Medvedovskog u svojoj poslednjoj borbi nakon samo 58 sekundi prve runde. 

Bakočević poznat pod nadimkom Psihopata se sa Medvedovskim borio na FNC-u broj 6, a sve je riješio tehničkim nokautom nakon serije ubojitih udaraca. Za razliku od ranijih borbi, gde je jetra uglavnom bila njegova bolna tačka, sada je upravo udarcima u jetru savladao rivala.

 "Pobjeda tehničkim nokautom u prvoj rundi. Da i ja nekog nađem u jetru, umjesto poseljački u glavu. Da vide malo kako je", napisao je Crnogorac nakon meča. Pogledajte kako je nokautirao svog rivala:

Odmah posle duela istakao je da je zadovoljan i da je apsolutno perfektno odradio meč, te da se nada da bi mogao da dobije bonus zbog efektnog završetka. 

"Sreća moja i nadam se da ću da dobijem bonus! Nadam se, neću da kukam i da prosjačim, ali nadam se", rekao je uz osmijeh.

Do sada u karijeri Bakočević ima 40 pobjeda i 22 poraza u zvaničnim mečevima, ali se borio i na mnogo nezvaničnih koji ne ulaze u ovaj skor.