Nervozan

KIRJOS POMENUO NADALA, PA NAPRAVIO HAOS: Razlupao dva reketa, pobjesnio na sudiju - evo kako je sve izgledalo! (VIDEO)

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Kontroverzni Australijanac ne prestaje da priređuje skandale.

Izvor: Twitter/screenshot/doublefault28

Ne može Nik Kirjos bez skandala! Sada je u Haleu u Njemačkoj dobio Danijela Altmajera u prvom klu, a onda je u meču druge runde sa Stefanosom Cicipasom napravio pravi haos. 

Prvo se iznervirao posle jedne greške u prvom setu i kada je izgubio gem prišao je do svoje klupe i u bijesu potpuno razlupao svoj reket! Bio je ljut nakon neuspjeha, a to je riješio tako što je razbio reket. 

Pogledajte kako je to izgledalo na terenu u Haleu, momenat kada je kontroverzni Australijanac razlupao reket o svoju stolicu: 

To naravno nije bilo sve, pa je već na startu drugog seta napravio još jedan incident. Pri rezultatu 40:40 na startu drugog seta novi reket takođe nije odgovarao pa je Kirjos lupio njime o zemlju. Nanio je malo štete travi, a morao je ponovo da mijenja reket. 

A onda se i posvađao sa sudijom! Dobio je opomenu od sudije kada je Cicipas koji je servirao morao predugo da ga čeka da se namjesti. Kirjos je pobjesnio, odmah pozvao supervizora koji je morao da se spusti do terena. 

"Ovo se dešava na svakom meču, toliko puta su čekali Rafu", rekao je Kirjos supervizoru i dugo se raspravljao sa njim. Ovo je već drugi put da Australijanac pravi haos u Njemačkoj, pošto je prije nekoliko dana u Štutgartu takođe napravio skandal u meču sa Endijem Marejem. 

Tagovi