Dirljivo!

LEGENDARNI KEČER ZBOG MIŠE (19) DOLETEO U EVROPU: Momak koji ne govori izbegao iz rata, Sina došao da ga upozna! (VIDEO)

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Sjajan potez Džona Sine ostaće kao neverovatna uspomena za mišu i njegovu porodicu koja je morala da izbegne iz Marijupolja.

Izvor: Twitter/WWE/printscreen

Nije potrebno mnogo da se postane heroj!

Jedan od najpoznatijih takmičara u američkom rvanju, legendarni Džon Sina, napravio je gest vredan divljenja kada je čuo za priču dečaka koji je sa majkom zbog rata u Ukrajini morao da napusti Marijupolj i postane izbeglica na zapadu Evrope.

Čovek koji nakon profesionalne karijere u rvanju razvija glumačku karijeru doputovao je iz SAD u Amsterdam kako bi upoznao Mišu (19), momka koji ima Daunov sindrom. Miša ne govori, ima velikih problema sa pokretima rukama, a nije mu bilo jasno ni zašto njegova porodica mora da se odseli iz doma u rodnom Marijupolju.

Da bi mu malo olakšala situaciju, majka mu je rekla da putuju kako bi upoznali Džona Sinu, jednog od heroja njegovog odrastanja. Tada nisu mogli ni da zamisle da će se to desiti, ali na inicijativu legendarnog kečera koji je preleteo okean kako bi čitavo popodne proveo sa Mišom i uručio mu neke poklone.

"Ovo je bila neverovatna avantura u kojoj sam upoznao sjajnog prijatelja. Hvala Miši što mi je dao snagu", rekao je Džon nakon druženja.

Mišina porodica trenutno živi u Amsterdamu, a višesatno druženje obeležilo je zajedničko igranje kockicama, mnogo zagrljala, opipavanje mišića i zajedničko jedenje torte.

Pogledajte njihov susret: