tuča!

UŽASNA SCENA - RUSKI MMA BORAC NOKAUTIRAO ČOVJEKA ZBOG POLJUBACA: Sreo ga u tržnom centru i PREBIO! (VIDEO)

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Neporaženi MMA borac iznervirao se zbog toga što je zaljubljeni par kršio stroga pravila njegove vjere.

Izvor: Twitter/Matysek88/printscreen

Ruski MMA borac Šaraputdin Magomedov (28) ima osam borbi i isto toliko pobjeda u profesionalnoj karijeri, a svoju nevjerovatnu vještinu pokazao je i čovjeku kojeg je sasvim slučajno sreo u tržnom centru! Navodno, Magomedov je iznerviran što se par ispred njega ljubi na pokretnim stepenicama odlučio da prebije momka mu nije uradio ništa.

Snimak je ovih dana viralan na društvenim mrežama, iako neki izvori kažu da se ova neobična tuča dogodila još u martu.

Sigurnosne kamere uhvatile su Šaraputdina kako koristi pokretne stepenice u tržnom centru, dok su ispred njega momak i djevojka koji razmjenjuju nježnosti. Njih dvoje se ljube, što je jasno na snimku, ali prekidaju to da rade ubrzo nakon što se Magomedov pojavio.

Uslijedila je kratka rasprava dvojice muškaraca, a zatim je nepoznati muškarac nasrnuo na Magomedova. Iskusni MMA borac je preživio prvi udarac, zatim počeo da se rve sa protivnikom, a nakon što je uspio da ga savladao zadao mu je brojne udarce po tijelu i glavi.

Obezbjeđenje je uspjelo da ih razvodji na kratko, ali Šaraputdin Magomedov nije odustao. On je ispred tržnog centra u Mahačkali sačekao muškarca sa kojim se borio i nokautirao ga!

Pretpostavlja se da je MMA borac ovako reagovao zbog poljubaca u javnosti, jer oni nisu u skladu sa strogim načinom života koji praktikuju muslimani u Dagestanu.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Tagovi