Zajedno!

CRNOGORSKA LJEPOTICA "UHVATILA" NOVAKA ĐOKOVIĆA NA ODMORU: Ona je medicinska sestra koja izaziva srčane probleme! (FOTO)

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Novak Đoković pauzu između Rolan Garosa i Vimbldona provodi u našoj zemlji, a ovih dana se fotografisao sa brojnim fanovima među kojima je i jedna ljepotica

Izvor: Instagram/Screenshot/tamaradjucic

Najbolji teniser sveija Novak Đoković donio je odluku da nakon Rolan Garosa i poraza u četvrtfinalu od Rafaela Nadala uzme pauzu - narednih mjesec dana neće učestvovati na turnirima, a gledaćemo ga tek na Vimbldonu.

Do tada, teniser vrijeme provodu u Crnoj Gori, a za zajedničku fotografiju ga je "uhvatila" ljepotica Tamara Đučić.

Kotoranka koja je godinama radila u Herceg Novom kao medicinska sestra već dugi niz godina se bavi manekenstvom. Mediji su je svojevremeno nazvali "medicinska sestra koja izaziva srčane probleme", a ona je u intervjuima isticala da su zbog nje kod doktora dolazili i zdravi.

Pogledajte Tamaru:

Pored posla u medicini i takmičenja kao model, fitnes je velika strast Tamare Đučić. Ona je ranije isticala da bi u budućnosti mogla da se takmiči i u tome, ali je za sada ostala samo u svijetu manekenstva.

Do sada je osvajala priznanja na nekim međunarodnim takmičenjima, a možda i najbitnije je drugo mjesto na "Adriatic Europe" u Splitu 2013. godine. 

Možda ce vas zanimati