KAKVA IZJAVA!

OVO MORAM DA KAŽEM! MEKINRO BRANIO NOVAKA UŽIVO: Održao im je bukvicu - "Ako to mislite o Đokoviću, onda ste LUDI!"

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Legendarni Džon Mekinro je istakao da se nijedan teniser nije tokom karijere susretao sa onim sa čime je Novak Đoković, ističući koliko je srpski teniser neverovatan u jednom segmentu.

Izvor: Profimedia/Eurosport/Screenshot

Dočekao je Rolan Garos spektakl u četvrtfinalu i okršaj Novaka Đokovića i Rafaela Nadala, njihov 59. međusobni duel.

Ali pre meča u kojem će videti branioca trofeja i 13-strukog šampiona, Džon Mekinro je imao šta da poruči ljubiteljima tenisa o veličini Novaka Đokovića!

Mekinro je u najavi meča Novaka i Nadala na "Eurosportu" iskoristio segment u kom su analitičari govorili o publici da nahvali Srbina.

Tim Henman, Mats Vilander i Barbara Šet su diskutovali da li će i koliko smetati Đokoviću to što će veći deo publike verovatno biti protiv njega tokom čitavog meča, Amerikanac je iskoristio priliku da se ubaci i svima objasni kako stoje stvari.

"Nijedan drugi igrač nikada nije morao da se nosi sa više neprijateljstva i nefer publike nego Novak. Mislim, ovo moram da kažem. Ovaj čovek limunove pretvara u limunadu češće nego bilo koji drugi teniser u istoriji. Ako mislite da to njemu smeta, vi ste ludi", počeo je Mekinro svoj kratak govor.

"On je toliko mentalno čvrst da on može da se nosi s tim i da kanališe taj bes i frustraciju. Nadal je maestralan, naravno, Rodžer je isto fenomenalan. Ali je i Novak. Drugačiji je stil, on donosi vatru, on donosi emocije, čovek je neverovatan", jasan je bio Džon Mekinro.