NI TO NE VALJA

VEĆ KUKAJU! NADALOV TIM SE ŽALI ZBOG MEČA S NOVAKOM: Francuzi odlučili, a trener grmi - Ako Rafa ima zahtev, SLUŠAJTE GA

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Karlos Moja se oglasio nakon odluke Rolan Garosa da se dugo čekani meč četvrtfinala igra u večernjem terminu.

Izvor: Profimedia

Bliži se spektakl na Rolan Garosu koji se čekao otkako je održan žreb. Novak Đoković i Rafael Nadal u utorak se sastaju u meču četvrtfinala. Mats Vilander za taj meč tvrdi da je najvažniji u istoriji, a organizatori su odlučili da iznenade sve i njihov okršaj zakažu za večernji termin.

Meć Đokovića i Nadala neće početi pre 20.45 časova, a iz tabora Španca već je počela kuknjava oko lošeg termina za osvajača 21 grend slem trofeja!

I dok je Rafin bivši trener Toni Nadal izjavio da je navijao da njegov igrač Feliks Ože Alijasim izgubi od njegovog bratanca, Karlos Moja je rešio da iskaže nezadovoljstvo zbog odluke organizatora.

Nadal je nedavno govorio da mu je draže da igra po danu i da to više odgovara njegovom stilu igre. Ipak, Rolan Garos se oglušio o te reči i stavio Nadalov meč protiv Đokovića za kasno uveče.

"Rafa je osvojio ovaj turnir 13 puta i ako on ima zahtev, trebalo bi da ga slušate. On je deo istorije Rolan Garosa. Znamo da niko nije veći od grend slem turnira, ali na kraju krajeva je sve to biznis i mi to razumemo", rekao je Karlos Moja na tu temu.

Da li će to na kraju imati ikakvog uticaja i da li će Nadalove reči da će mu to "možda biti poslednji meč na Rolan Garosu" biti samo način da se skine pritisak s njegovih pleća, ostaje da vidimo u utorak uveče...