NE MOŽE DA ĆUTI

SRAMNO - TONI NADAL NAVIJAO DA NJEGOV IGRAČ IZGUBI OD RAFE: Mučio ga 4 i po sata, a onda je izjavom sve RAZBESNEO!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Toni Nadal nije pokazao profesionalizam izjavom posle poraza njegovog pulena Feliksa Ože Alijasima na Rolan Garosu.

Izvor: Eurosport/Twitter/@BastienFachan/Printscreen

Izvanredan spektakl su teniskoj publici u nedelju pružili Rafael Nadal i Feliks Ože Alijasim. Kanadski teniser posle četiri i po sata i pet setova borbe ipak nije uspeo da šokira legendarnog Španca.

Imao je u tome pomoć i svog trenera, a Rafinog strica Tonija Nadala, ali nije uspeo. I Toni Nadal je zbog toga otvoreno srećan!

Nadal je tek treći put u karijeri igrao pet setova na Rolan Garosu i upisao je i treću pobedu. Davne 2011. je "preživeo" Džona Iznera, 2013. je Novak Đoković bio blizu, a sada je pao i Ože Alijasim.

Ipak, ono što se posle pravog spektakla ističe u prvi plan je, reklo bi se, izuzetno neprofesionalna izjava Tonija Nadala. Španac je sada trener Ože Alijasima, ali je uprkos tome priželjkivao da njegov pulen izgubi, ne bi li Nadal nastavio put ka 14. Rolan Garosu.

"Feliks je Feliks, ali moj bratanac je moj bratanac. Želeo sam da on pobedi. Za nas će ovaj turnir uvek biti nešto posebno", rekao je Toni Nadal i tako razljutio brojne teniske fanove.

I mada Rafael Nadal jeste njegov član porodice, ovakva izjava mu jednostavno nije bila potrebna. Nadalu sada sledi meč protiv Novaka Đokovića, za koji Mats Vilander kaže da je najveći meč u istoriji.

Tagovi