Smiri se!

SKANDAL NA ROLAN GAROSU - OSVOJIO BEOGRAD, A U PARIZU NAPRAVIO HAOS: Rus napravio DVA incidenta u minutu! (VIDEO)

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Rus izgubio živce, pa napravio dva skandala u kratkom roku na Rolan Garosu.

Izvor: Twitter/aiamjames /printscreen

Prvi veliki skandal na ovogodišnjem Rolan Garosu! Sećamo se da je zbog slične situacije Novak Đoković diskvalifikovan sa US Opena, ali ruski teniser Andrej Rubljov dobio je samo opomenu za neprikladno ponašanje.

Nakon što je u taj-brejku izgubio prvi set u meču prve runde, Rus je potpuno izgubio i živce!

Dok je prilazio mestu na koje je trebalo da sedne videlo se da je izuzetno nervozan, a čim je prošao stolicu na kojoj sedi sudija počeo je da pravi incidente. Prvo je lopticu koja je bila kod njega napucao u stolicu i to tako snažno da se ona odbila i skinula kačket dečaku koji je nedaleko odatle ravnao šljaku.

Samo nekoliko centimetara dalje to je mogao da bude pogodak direktno u facu, što ne bi bilo nimalo prijatno za momka koji je radio svoj posao.

Dva incidenta u istom minutu:

Iznervirani Rubljov nije se zaustavio, pa je jednu od bočica koje su bile na njegovoj klupi snažno tresnuo o zemlji. U roku od samo nekoliko sekundi napravio je dva haosa, a navijače koji obožavaju tenis podsetio je na neke ranije ispade. Poznato je da ruski teniser ima problema sa kontrolom besa i da mu se često dešava da izgubi živce tokom meča.

Ovog puta je prošao bez kazne, a emotivno pražnjenje mu je pomoglo pošto je u nastavku meča zaigrao bolje.

Pogledajte kako je izgledala čitava situacija: