TAJNA FORMULA?

ŠEPAO NEKI DAN, A SAD TRČI KAO DA MU JE 25 GODINA! Legenda u šoku zbog Nadala: Ja to ne mogu da razumem!

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Rafael Nadal je bio povređen pred Rolan Garos, ali sad je to prošlost.

Izvor: Profimedia

Rafael Nadal nije delovao sjajno u Madridu i Rimu, konstantno se žalio na povredu, ali je po dolasku na Rolan Garos ponovo demonstrirao silu i u prvom kolu je "isprašio" Džordana Tompsona.

Slavio je 3:0 (6:2, 6:2, 6:2) i za samo dva sata na terenu obezbedio prolaz u naredno kolo. To je pomalo i začudilo legendarnog američkog tenisera Džona Mekinroa koji je komentarisao meč za "Eurosport". Odnosno, nije mogao da veruje da je to Nadal koji je samo nekoliko dana pre toga jedva hodao.

"Nadal je šepao pre nekoliko nedelja i sada opet trči kao da mu je 25 godina", poručio je iznenađeni Mekinro koji je uvek bio na strani čuvenog španskog tenisera.

"Ja to ne mogu da razumem!", dodao je Mekinro.

Slično mišljenje je pre nekoliko dana izneo i Aleksander Zverev koji je posmatrao jedan trening Rafaela Nadala. Video je kako je pre toga igrao na mastersima u Madridu i Rimu, pa se iznenadio kako je odjednom "Bik sa Majorke" udarao lopticu i trčao kao da je na baterijama.

"Sad sam ga gledao i njegov forhend je išao oko 30 km/h brže nego pre toga. Lakše se kreće, kao da je ovde u Parizu 30% bolji od svih...", poručio je Nemac.

Ima neka tajna veza, zato je Nadal osvojio čak 13 trofeja na Rolan Garosu i izgubio samo tri meča.