Pomogli su joj!

ŠOKANTNA ISPOVEST LEPE TENISERKE - "NISAM HTELA DA DOČEKAM ROĐENDAN": Bila je velika nada, pa isplanirala samoubistvo!

Autor Kristina Radović Izvor mondo.rs

Nekada talentovana teniserka iz Australije želela je sebi da oduzme život veče pred svoj 22. rođendan, a o tome je ispričala pratiocima na društvenim mrežama.

Izvor: Instagram/desaiava/printscreen

Svojevremeno je australijska teniserka Destani Ajava (22) bila jedna od najtalentovanijih sportistkinja u svojoj zemlji, a već sa 17 godina stigla je među najboljih 150 na svetu. Danas je daleko od tog plasmana, a tenis joj nije u prvom planu.

Destani se prethodnih nedelja borila sa drugim problemima, pošto je veče pred svoj 22. rođendan pokušala da izvrši samoubistvo. Planirala je da okonča život skokom sa mosta na prugu, ali se to na sreću nije dogodilo.

Prolaznici koji su slučajno naišli sprečili su je da se ubije, na čemu im je Destani danas zahvalna. Objavom na društvenim mrežama pokazala je da joj je drago što se to nije desilo i zbog njene porodice i prijatelja, koji  su srećno što je živa!

Ovo je Destani Ajava:

"Želela sam da se bacim sa mosta na prugu. Troje prolaznika su me odvukli odatle i odvezli kući. Nisam želela da dočekam svoj 22. rođendan, ali znam da su moji porodica i prijatelji srećni što sam živa na ovaj dan kojim treba da se ponosim. Nekada naletite na ljude u životu koji učine da se osetite da niste vredni ljubavi, ali evo što sam naučila ‘Bog je veran, i neće dozvoliti da budeš testiran više od granice svoje snage, ali će ti testom pružiti put napolje kako bi mogao da ga izdržiš’. Hvala vam što mi šaljete ljubav", napisala je Destani na Instagramu.

Mlada teniserka samoanskog porekla svojevremeno je bila 147. na WTA listi, a u karijeri je osvojila četiri ITF titule. Najbolji plasman zabeležila je još kao tinejdžerka, pre skoro pet godina. Trenutno zauzima 446. mesto WTA liste.

Tagovi