OBJASNIO!

NOVAKOV HEJTER U ŠOKU - NOVAK TO RADI JEDINI NA SVETU: Otkriven detalj iza kulisa, Đoković ga je ovim potezom KUPIO!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Američki novinar Ben Rotenberg je prokomentarisao ono što se u Rimu dešavalo nakon pobede Novaka Đokovića protiv Stena Vavrinke.

Izvor: YouTube/ATP Toru/Twitter/@Nicarzani/Printscreen

Novak Đoković je rutinski pobedio Stena Vavrinku 6:2, 6:2 i plasirao se u četvrtfinale mastersa u Rimu.

Najbolji teniser sveta je posle pobede oduševio srpske navijače natpisom na kameri i to ćirilicom, ali ne samo time. Posle trijumfa je davao izjave na četiri različita jezika!

Đoković je 20. put u karijeri pobedio Vavrinku i tako stigao na trijumf od toga da obezbedi 1. mesto na ATP listi i narednog ponedeljka.

No, američki novinar Ben Rotenberg, poznat i kao jedan od najvećih "hejtera" Đokovića, ovog puta mu je odao priznanje zbog onoga što se dešavalo iza kulisa u Rimu.

Đoković je prvo na terenu dao izjavu na engleskom jeziku, potom i na srpskom, ali se tu nije zaustavio. Otišao je u prostorije turnira, gde je odmah zatim usledila i izjava na italijanskom, a onda i nemačkom jeziku.

"Đoković sada čak radi kompletne konferencije za medije na italijanskom u Rimu, što je relativno novo. On je jedini ne-italijanski igrač koji to radi. I osim četiri jezika koji su pomenuti, njegov francuski je vrlo dobar, a i njegov španski se verovatno poboljšao sada kada živi u Marbelji", napisao je Rotenberg, hvaleći Đokovićevo baratanje stranim jezicima.