HIT SNIMAK

"BRATE, KOJI SAM JA DEBIL, DA L' JE MOGUĆE": Kuzmanović nasmejao Srbiju, nije video preokret Reala zbog kučeta! (VIDEO)

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Zdravko Kuzmanović nije video preokret Real Madrida protiv Mančester sitija iz vrlo simpatičnog razloga.

Izvor: YouTube/RealMadrid/Screenshot/Instagram/kuzmanovic22/Screenshot

Real Madrid je prethodne noći izveo novo čudo u Ligi šampiona pošto je prošao u finale nakon senzacionalnog preokreta protiv Mančester sitija, pa će se tako za "ušati" pehar boriti sa Liverpulom!

U to nije mogao da poveruje Leo Mesi, kao ni brojni navijači Real Madrida koji su ranije napustili stadion, dok je možda još smešniju priču podelio Zdravko Kuzmanović. Bivši reprezentativac Srbije i sadašnji sportski direktor Proletera prestao je da gleda utakmicu kada je postala najzanimljivija...

"Jao nerealno, gledam Real Madrid protiv Sitija, otišao kuče da prošetam u 90. minutu i šta vidim - 2:1", ispričao je Kuzmanović u "storiju" koji je podelio na svom Instagramu.

"Koji sam ja debil, brate da l' je moguće".

"Videli smo strašnu utakmicu, Real je pokazao sve što volimo u fudbalu, brza igra, verovali su do poslednjeg trenutka iako su gubili, ali utakmica nije gotova. Uživao sam u tome iako sam propustio poslednja dva minuta jer sam šetao psa, kad sam se vratio video sam penal i nadam se da će Real Madrid osvojit".

Bivši fudbaler Intera, Bazela i Fiorentine tako je propustio dva gola Rodriga u 90. minutu, ali je video gol Karima Benzeme za 3:1 u petom minutu produžetka. Za to vreme prošetao je svog psa, a sigurno bi se i njegov ljubimac strpio da je Kuzmanović mislio da Real Madrid može da preokrene rezultat.

Pogledajte snimak!