FAMILIJA NADAL

NADAL IH JE SAKRIVAO, ALI SU SE ONI SADA POJAVILI! Ovo je Rafina porodica - svi su došli na meč sa Srbinom! (FOTO)

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Meč Miomira Kecmanovića i Rafaela Nadala u Madridu pratili su i članovi familije španskog asa.

Izvor: Profimedia

Članove porodice Novaka Đokovića zna gotovo čitav svet, od oca Srđana, preko majke Dijane, braće Marka i Đorđa, supruge Jelene i dece Stefana i Tare. Za razliku od srpskog igrača, Rafael Nadal je uglavnom sakrivao članove familije od javnosti.

Sada su oni svi bili na jednom mestu. Otac, majka, sestra, supruga, svi su bili na turniru u Madridu, gledali su meč protiv Miomira Kecmanovića i bodrili su Rafu. Na kraju su mu doneli sreću pošto je uspeo da savlada mladog srpskog igrača (6:1, 7:6).

Očekivano, familija Nadal nije pobegla oku kamere, pa su tako svi oni uslikani na tribinama. Tu su bili otac Sebastijan, majka Ana Marija Parera, sestra Marija Isabel i supruga Marija Fransiska Pareljo poznatija po nadimku Ćiska.

Od svih njih je najveću pažnju privukla sestra koja se retko pojavljuje u javnosti. Rođena je 1989, tri godine je mlađa od Rafe, a interesantno je da je ona imala veliki uticaj na venčanje Rafe i Ćiske u oktobru 2019. godine.

Prema navodima španskih medija Maribel, kako je nadimak njegove sestre, je znala Ćisku još iz detinjstva, zajedno su išle i na fakultet i upravo ih je ona upoznala. Posle toga su počeli da se zabavljaju i na kraju su se i venčali.

Kada su njegovi roditelji u pitanju, Sebastijan i Ana Marija su se razveli 2009. godine, ali su dve godine posle razvoda navodno uspeli da pronađu zajednički jezik i da se pomire.

"Njihov razvod me pogodio, pao sam u depresiju, nisam imao entuzijazam da igram, izgubio sam veliki oslonac. Na površini sam i dalje bio teniser, ali sam unutra izgubio tu ljubav. Članovi mog tima su bili iznenađeni mojim ponašanjem, postao sam hladan, bili su zabrinuti koliko će njihov razvod uticati na moju karijeru", napisao je Rafael u svojoj autobiografiji koja je objavljena 2012. godine.

Tagovi