Ostali sportovi

ĐOKOVIĆ PROTIV MAREJA U NEOBIČNOM TERMINU U MADRIDU! Organizatori objavili raspored, svi ostali u čudu kada su to videli

Autor Alen Kasmić Izvor mondo.rs

Poznato je i kada će Novak Đoković i Endi Marej odigrati meč na turniru u Madridu.

Izvor: Profimedia

Sve je spremno za spektakl u Madridu. Novak Đoković i Endi Marej odigraće svoj 37. okršaj, prvi još od 2017. godine. Ulog je plasman u četvrtfinale Mastersa u Španiji.

Organizatori su objavili i termin tog meča i mnogi su zbog toga ostali iznenađeni. Duel dvojiice velikih rivala i prijatelja igraće se tačno u podne u četvrtak! Dakle u 12 časova je zakazan obračun Novaka i Endija. Biće to prvi duel na "Manolo Santana" stadionu.

Posle toga će na teren izaći Ons Žaber (Tunis) i Ekaterina Aleksandrova (Rusija), a onda će igrati Rafael Nadal (Španija) i David Gofan (Belgija) i taj meč neće početi pre 16 časova. Usled činjenice da je radni dan mnogi su očekivali da će duel Novaka i Endija da se igra u kasnijem terminu...

U dosadašnjim mečevima je Novak više puta izlazio kao pobednik, slavio je 25 puta naspram 11 koliko ima Marej. Poslednji put na šljaci igrali su na Rolan Garosu 2016. godine i tada je Đoković slavio posle četiri seta. U Madridu su igrali te godine i Srbin je takođe izašao kao pobednik (6:2, 3:6, 6:3).