Novi izazov?

VAJDA SE RASTAO SA NOVAKOM, ALI VEĆ IMA NOVOG UČENIKA: Video ga u Beogradu, sada od njega pravi šampiona! (VIDEO)

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Marijan Vajda nastavlja da radi, a slovački mediji prenose da će biti u štabu Aleksa Molčana.

Izvor: Profimedia/Julian Finney

Samo nekoliko dana nakon što se Novak Đoković oprostio od svog dugogodišnjeg trenera Marijana Vajde, sada iz Slovačke dolaze vesti da se Vajda ne povlači iz trenerskog posla! 

On je snimljen kako trenira zajedno sa Aleksom Molčanom, trenutno najboljim slovačkim teniserom. Molčan je trenutno 47. na ATP listi, ima 24 godine, a najveći uspeh u karijeri napravio je upravo pred Vajdinim očima u Beogradu! 

On je na prošlogodišnjem Serbia openu bio veliko iznenađenje i stigao je do finala koje je izgubio 6:3, 6:4 od Novaka Đokovića, Vajda je taj meč gledao, a sada su snimljeni zajedno. Evo i tog treninga:

 Ono što je nejasno je to što je Novak Đoković u svom obrazloženju zašto je prekinuo saradnju sa Vajdom više puta ponovio da se iskusni stručnjak umorio od putovanja.

"Marijan je mnogo putovao i kao igrač i kao trener mnogih igrača, umorio se. Prosto je došlo do sporazuma o raskidu, nismo to ozvaničili, zato i jesmo organizovali ovaj događaj", rekao je nedavno svetski broj 1. 

Ipak, iako Radio televizija Slovačke prenosi da će Vajda raditi sa Molčanom, ne zna se da li će to biti kao prvi trener ili će ga samo povremeno savetovati. 

Tagovi