POGLEDAJTE!

MEKGREGOR KUPIO LAMBORGINI JAHTU OD 3 MILIONA EURA: Juri 111 km/h, izgleda sjajno, zovu je morski superautomobil! (FOTO)

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Irski borac Konor Mekgregor kupio je luksuznu jahtu koju proizvodi Lamborgini.

Izvor: Instagram/thenotoriousmma

Nije nikakva tajna da sportisti vole da uživaju u luksuzu i to obično podrazumjeva skupe automobile. Čuveni UFC šampion Konor Mekgregor više ne uživa samo u njima, prešao je na jahte!

Irac je na Instagramu pokazao svoju novu mašinu. U pitanju je najnovija luksuzna Lamborgini jahta koja vrijedi čak 3,1 miliona eura, a koja je tek prije nekoliko dana stigla na adresu čuvenog borca. Obradovao joj se kao malo dijete, što dovoljno govori koliko je oduševljen.

"Danas je taj dan! Konačno smo vlasnici naše nove Lamborghini Sport jahte", napisao je Mekgregor na Instagramu pritom podjelivši sa svojim pratiocima kako izgleda njegovo novo "čedo".

Ova jahta koju pravi čuvena italijanska kompanija postoji u samo 63 primjerka, a Mekgregor je 12. koji je postao vlasnik luksuznog vozila. Ovu "džepnu jahtu" pokreću dva MAN V12 dizelska motora koji isporučuju po 2.000 KS i 6.500 Nm obrtnog momenta. Duga je 19,2, široka 5,4 m, a može da dostigne brzinu od 111 km/h.

Nazivaju je i "morskim superautomobilom" i djeluje da će Mekgregor dugo uživati u njoj, sve dok se ne vrati u oktagon u kome nije bio još od prošle godine i duela sa Dastinom Poarjeom kada je polomio nogu.

Pogledajte kako izgleda jahta!