Strašno!

BRUTALNO - POLJAK PRETUKAO VASA BAKOČEVIĆA: Borili se bez pravila, udarao ga glavom i završio za minut! (VIDEO)

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Jedan od najpopularnijih MMA boraca sa Balkana dobio teške batine u borbi bez pravila.

Izvor: Twitter/screenshot/Sebinho93x

Dok se čeka povratak Vasa Bakočevića u Hrvatsku gdje je već pravio skandale, jedan od najpopularnijih MMA boraca sa naših prostora pretučen je u Poljskoj. Na meču bez pravila koji je održa u okviru organizacije "Wotore" Bakočevića je savladao Poljak Marsin Vrzosek.

Poljski borac je oborio momka iz Risna i počeo da mu zadaje snažne udarce u predjelu glave i vrata, a kada se činilo da može da "otključa" i poslednji stepen odbrane, sudija ga je odgurnuo i prekinuo meč koji drugačije nije ni mogao da se završi.

"Poljski Zombi", kako glasi nadimak borca koji je pobijedio na ovom meču, stigao je do pobjede mnogo lakše nego što se očekivalo. Borba je predviđena za tri runde, od kojih bi poslednja trajala dok jedan od boraca ne bude nokautiran, ali se na kraju sve završilo za manje od minut!

Vaso je dobio seriju udaraca:

Pred svojom publikom u Gdanjsku Vrzosek je oborio Bakočevića i snažno ga udarao u glavu, što je po pravilima ove organizacije dozvoljeno. Inače, "Wotore" organizuje surove borbe u kojima često nema pravila i događaju se čak i teške povrede nakon prebijanja.

Između ostalog, dozvoljeni su i udarci glavom u glavu rivala, što je Marsin iskoristio u nekoliko navrata.

Pogledajte kako je udarao Poljak: