Ostali sportovi

ĐOKOVIĆEV SPEKTAKL U BEOGRADU - JOŠ JEDAN NESTVARAN PREOKRET: Novak pokazao zašto je najbolji na svijetu!

Autor Mia Radulović Izvor mondo.rs

Šest setova za 24 časa i dvije pobjede protiv srpskih tenisera.

Izvor: MN Press

Najbolji teniser svijeta igraće polufinale serbia opena pošto je nakon preokreta u četvrtfinalu savladao mladog Miomira Kecmanovića (22). Talentovani mladi teniser odigrao je sjajan meč - kao i cijele ove sezone, ali to danas nije bilo dovoljno za najveću pobjedu karijere.

Iako je osvojio prvi set, a zatim lako stigao do brejka prednosti na početku drugog, Miomir Kecmanović je savladan danas na Dorćolu. Novak je kroz svaki poen podizao nivo igre i najavljivao ono što nas čeka do kraja sezone šljake, a finale će biti na Rolan Garosu.

Novak Đoković - Miomir Kecmanović 2:1 (4:6, 6:3, 6:3)

Tokom dva sata i skoro 20 minuta tenisa na ATP turniru u Beogradu publika je mogla da vidi kako Đoković raste iz poena u poen i sve sigurnije izgleda na terenu. Nešto slično desilo se juče protiv Đerea, a nema sumnje da takav ritam odgovara Novaku. Prije turnira u Beogradu odigrao je samo četiri meča u 2022. godini i sigurno mu prija da provodi vrijeme na terenu.

Narednu priliku za to imaće u polufinalu turnira koje je zakazano za subotu, a prije toga ga čeka dan pauze. Ime protivnika tek treba da sazna, a snage će odmjeriti sa boljim iz meča Karen Hačanov - Tijago Monteiro.