TO SE ČEKA!

OTKRIVENO KADA SE NADAL VRAĆA POSLE POVREDE: Novak i Rafa na istom turniru posle GODINU dana, spremaju se za Rolan Garos

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Toni Nadal je nagovestio gde bi njegov bratanac mogao da se pojavi posle povrede.

Izvor: Profimedia

Rafael Nadal se vratio treninzima i počeo je pripremu za sezonu na šljaci! I dok Novak Đoković u sredu u Beogradu igra prvi meč na Serbia openu u želji da što pre pronađe staru formu, poznato je kada će njegov veliki rival najverovatnije ponovo biti na terenu.

Nadal bi mogao da se pojavi već na mastersu u Madridu i tako odigra prvi turnir nakon Indijan Velsa!

Tu vest je potvrdio njegov stric i bivši trener Toni Nadal. Rafa je fenomenalno počeo sezonu, osvojivši ATP turnir u Melburnu, a potom i Australijan open. Stigao je i do titule u Akapulku, potom i finala u Indijan Velsu, ali je zbog povrede morao na pauzu.

"Rekao mi je da hoće, da će stići. Posle toga, videćemo. Juče je početo da trenira i ima još 15 dana da vidi kako će se sve razvijati. Ako stigne u dobrom stanju, igraće", rekao je Toni Nadal za "TVE".

To bi mogao da bude prvi turnir na kojem će igrati i Đoković i Nadal još od Rolan Garosa 2020. godine, kada je Srbin pobedio Španca u polufinalu turnira.

Posle toga je Rafa imao dugačku pauzu, praktično do kraja sezone, dok ove godine nije nastupao u Dubaiju i Monte Karlu, jedinim turnirima na kojima se Đoković do sada pojavio u 2022.

Tagovi