Ostali sportovi

NOVAK U AKCIJI NA DORĆOLU, NA DRUGOJ STRANI JE GREND SLEM ŠAMPION! Igrali su u ČUVENOM finalu, a sad se zajedno spremaju

Autor Mia Radulović Izvor mondo.rs

Važni treninzi pred turnir u Srbiji.

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Posle razočaravajućeg nastupa u Monte Karlu, Novak Đoković sprema se za nastup u Beogradu na Srbija openu. Nole vredno trenira na terenima Sportskog centra "Novak", gde će igrati od utorka, a u ponedeljak ujutru radio je sa poznatim austrijskim teniserom, Dominikom Timom.

Pod nadzorom Gorana Ivaniševića, Đoković i Tim razmenjivali su udarce i ulazili u ritam, što je Novaku preko potrebno u sklopu priprema za nastup na Rolan Garosu krajem maja, gde će braniti titulu. Pogledajte kako je "Broj jedan" na Dorćolu trenirao sa osvajačem Australijan opena 2020.

Đoković je u ponedeljak otkazao konferenciju za novinare nakon treninga sa Dancem Holgerom Runeom, velikim talentom i trenutno 79. igračem sveta. Dan kasnije, naspram njega je rival protiv koga je igrao 12 puta i ima skor 7:5.Najveći međusobni meč odigrali su u finalu Australijan opena 2020, kada je Novak pobedio posle velike borbe u pet setova. I to nakon preokreta posle vođstva Austrijanca 2:1.

Sada su obojica u Beogradu vođeni željom da podignu nivo igre pred nastavak sezone na šljaci, od koje Đoković očekuje mnogo, bez obzira na to što su za njim dugačak period bez mečeva i loši rezultati u Dubaiju i Monte Karlu.

Prema trenutnom planu, Novak Đoković obratiće se javnosti u ponedeljak od 14.30, a tu konferenciju moći ćete da pratite na Mondu.