POGLEDAJTE!

ŠARAO PO AUTOMOBILU, ALI NIJE ZNAO KO SEDI U NJEMU: MMA borac istrčao, prebio ga, pa onda ga naterao na OVO! (VIDEO)

Autor Alen Kasmić Izvor mondo.rs

Čudna scena sa ulica Meksika.

Izvor: Twitter/@nenoreyna/printscreen

Neimenovani lopov iz Meksika pokušao je da išara automobil parkiran na ulici, međutim napravio je veliku grešku koju će pamtiti do kraja života, dok će tu biti i video-zapis da ga podseća.

Stakla su bila zatamnjena na ovom automobilu, pa nije znao da vlasnik sedi unutra. I ne samo to, nije znao da je vlasnik automobila poznati sportista - ni manje ni više nego MMA borac Rikardo Areola koji nije mogao da veruje šta se to dešava usred bela dana.

Snimak je postao viralan, a na njemu vidimo muškarca koji prilazi parkiranom automobilu i pokušava da ga išara, najverovatnije sprejom za grafite.

Počeo je da šara kod suvozačevog prozora, a onda je izleteo Areola... Uzalud je muškarac pokušao da beži, Areola je bio znatno brži i odmah ga je zaustavio. Udario ga je nekoliko puta pesnicom, oborio potom na beton, a onda i tamo nastavio da ga udara rukama i nogama.

Snimak se u jednom trenutku prekida i vidimo muškarca, najverovatnije počinioca krivičnog dela, koji je majicom brisao ono što je napisao na automobilu MMA borca.

"Ovo je već drugi put da mi se ovako nešto događa. Oba puta sam bio u automobilu. Ovo nije kul, momak je definitivno lud, ali sam ga uhvatio", poručio je Areola i dodao:

"Ovakvi napadaju žene na ulicama. Ne opravdavam se, ali nešto sam morao da preduzmem".

Tagovi