Ostali sportovi

JELENA, TI SI? TENISERKA POSLE DUGO VREMENA U JAVNOSTI: Promenila imidž, mnogi je ne bi prepoznali na prvu (FOTO)

Autor Mia Radulović Izvor mondo.rs

Jelena Janković pokazala je novu frizuru na turniru u Čarlstonu.

Izvor: Facebook/Bethanie Mattek-Sands/Screenshot/MN Press

Srpska teniserka Jelena Janković nedavno je proslavila rođendan svoje ćerke Une, a potom je otputovala u Sjedinjene Američke Države na "rođendan" slavnog WTA turnira.

Turnir u Čarlstonu (Južna Karolina) proslavio je 50 godina od osnivanja, a u finalu je slavila Belinda Benčić. Švajcarska teniserka je savladala Ons Žabur posle tri seta (6:1, 5:7, 6:4), dok su na tribinama bile brojne teniske legende, između ostalih i Srpkinja, nekadašnja broj 1.

"Džej Džej" nikada nije zvanično saopštila da se penzionisala, ostavila je mali prostor da se vrati na teren, a možda joj sećanja iz Čarlstona, koji je osvojila 2007. godine, ubrzaju odluku.

Jelena Janković se retko pojavljuje u javnosti tako da je mnoge iznenadio njen novi imidž, ali i zanimljiv modni odabir. Njoj su društvo pravile Sabine Lisicki, Aranča Sančez, Meri Pirs i druge slavne teniserke, a sudeći po fotografijama atmosfera je bila odlična.

Podsetimo, Jelena Janković je sa doktorom Brankom Baraćem dobila kćerku, a od kada je odigrala poslednji teniski meč gotovo da je nema u medijima.

Kako vam se čini sada njen imidž?


Pogledajte i fotografije sa Serbia opena na kome je nastupila u revijalnom delu sa Novakom Đokovićem.